Koncept

Minns när du var barn!

Du hade en ändlös nyfikenhet över nästan allting. Du var en upptäckare, en hjälte, en modig äventyrare som sprang, hoppade, klättrade, brottades – du lekte! Varför? för att du var tvungen. Sen när du blev äldre tog en livsstil utan rörelse tag om dig, och du fann dig tillrätta med alla komforter som erbjuds i dagens samhälle. Var är du nu, eller mer viktigt: VEM är du nu? Är du fortfarande den där lekfulla upptäckaren, eller känner du dig mentalt/själsligt/fysiskt utmattad? Kanske är du någonstans mellan dessa båda punkter och letar efter en väg tillbaka till frihet i både kropp och sinne. Var du än är, och vem du än är, så har du kommit till rätt ställe.

Playing For Life handlar om att bejaka vår inre drivkraft att leka och öva samt att hitta positiva sätt att uttrycka oss själva och vår längtan. Vi gör oss av med stress och oro genom att utveckla inre och yttre rörelsefrihet – förmågor som är nycklar till glädje och välmående. Vi odlar färdigheter med vilka vi kan hantera oväntade situationer med större trygghet. Vårt mål är att göra våra liv mer glädjefyllda och trivsamma oavsett yttre omständigheter.

Vårt tillvägagångssätt är enkelt.

1. Vi leker/övar alltid UTOMHUS.

Komplexiteten och variationen som naturen erbjuder kan inte återskapas i något gym eller tillverkad miljö. Vår kapacitet för rörelse och vår förmåga att röra oss utvecklas mycket snabbare i en naturlig miljö. Färdigheter vi får i naturen är lättare att överföra till en enklare inomhus- eller stadsmiljö än tvärtom. Vi bygger också upp en buffert/härdighet till väder genom att återställa våra psykologiska reaktioner och associationer till olika klimat. Mest viktigt av allt är att det känns riktigt bra att vara i naturen om vi spenderar större delen av dagen inomhus.

2. Vi ÖVAR!

Vi förbereder våra leder, muskler, ligament och vår kondition med kroppsövningar och partnerträning. Vi gräver fram den glömda användarhandboken för människokroppen, kontrollerar de tekniska specifikationerna och kikar på servicekortet innan vi omvärderar en del av de saker som vi borde kunna göra med våra kroppar. Från denna fundamentala plattform börjar vi titta på att använda och manipulera objekt i vår närhet.

3. Vi LEKER!

Världen är vår lekplats och vi använder den för att uttrycka vår frihet och vår kreativitet. Att leka öppnar upp dörrar inom oss som vi ofta inte visste att vi hade stängt, och den djupgående lättnad som följer ger oss en ny dimension av frid i våra liv.

Stärkta i oss själva blir vi återigen upptäckare, hjältar, modiga äventyrare; den här gången för resten av livet.


Läs mer om våra tjänster (engelska).